9 Ağustos 2013 Cuma

Bölgesel zayıflama teknikleri nelerdir?

Çoğu kişi bölgesel yağlanmadan şikayetçi olmaktadır. Ancak bölgesel yağlanma nedeni ile hoş olmayan görüntülerden kurtulmak mümkün. Vücudun yalnızca belirli bölgelerinde kilo fazlalığı varsa ve uygulanan diyetlere rağmen fazlalıklardan kurtulmak mümkün olmuyorsa bölgesel zayıflama tekniklerinden yardım alınabilir. Bölgesel zayıflama teknikleri vücudun hoş bir görünüm kazanmasını sağlayabilir.
Bölgesel zayıflama teknikleri nelerdir?
Oksijen tedavisi
Vakum masajı
Mezoterapi tekniği
Liposuction
Radyo frekansı
Ultrashape
Lipoliz tekniği
Egzersiz hareketler olarak sıralanabilir.
Yukarıda sıralanan bölgesel zayıflama tekniklerinden en çok kullanılanlar ise;
Egzersiz ile bölgesel zayıflama: aslında vücudun belli bölgelerinde biriken yağlardan kurtulmak için çok fazla para harcamaya gerek yoktur. Uygun egzersizler düzenli bir şekilde yapılırsa bölgesel fazlalıklardan kurtulmak mümkün olur. Kalça ve baldırlarda oluşan fazlalıklar için kalça ve bacak hareketleri, göbek bölgesinde ki yağlanma için mekik hareketleri ile hoş bir vücut sağlanabilir.
Liposuction ile bölgesel zayıflama: vücutta belli bölgelerde toplanan yağların vakum ile çekilmesi yöntemidir. Kullanılan metal borular ile fazla yağ birikintisi alınarak bölgenin ince bir görünüme kavuşması sağlanmaktadır. Kalça, karın, bel ve basen bölgelerinde başarı ile uygulanmaktadır.
Ultrashape ile bölgesel zayıflama: bu teknik ile vücutta yağ dokuları parçalanır. Bu yöntem oldukça güvenli bir yöntemdir. İstenmeyen yağlardan cerrahi işlem olmadan kurtulmak mümkündür. Cerrahi olmadı gibi acısız da bir uygulamadır. Bu nedenle de bölgesel zayıflama teknikleri arasında çok tercih edilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder