9 Ağustos 2013 Cuma

İyi seksin püf noktaları

Cinselliğin öğrenilen bir sanat olduğunu belirten cinsel sağlık terapistleri, mutlu bir evliliğin ve beraberliğin de bu yollardan, cinsel tatminden geçtiğini açıkladı.

İyi bir seks için altın önerilerde bulunan CİSED'e göre insellik; rahatlamış ve gevşemiş bir halde, sevişmenin ve dokunmanın verdiği hazza odaklanarak, haz alıp haz verebilme, ruhu ve bedeni paylaşabilme, ne olursa olsun bir şekilde boşalabilme bilim ve sanatı. İşte, bu sanatı en iyi icra etme yolları:

Aşk hayatınızı renklendirin, farklı şeyler deneyin

Erkeğin kadının cinsel ihtiyaçlarının farklı olabileceğini anlaması gerekiyor

Kadın cinsel arzularını ne kadar hissederse ve istekleri ne kadar karşılık bulursa cinsel ilişkiden ve partnerinden o kadar zevk alır.

Cinsel birleşme sırasında, öpüşme ve dokunuşlarda, özellikle klitoral dokunuşlarda yavaş hareket edilmesi önemli bir ayrıntıdır.

Kadın cinsel arzularını daha derinden hissedebilme peşinde olur. Bu da cinsel ilişki süresinin kaliteli bir şekilde uzatılması anlamına gelir. Ön sevişme sırasında yapılması gereken dokunuşlar, öpüşmeler, mimikler ve hislerin dile gelmesi söz konusu olunca, karşılıklı olarak hissedebilme yeteneği de kendiliğinden yükselir. Aslında bu sadece kadın için değil erkek için de eşsiz bir zevk, sevgi ve huzur kaynağıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder